NetDirect Professional - För stora installationer och kunder med höga krav
NetDirect Professional PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2009-10-04 09:38

NetDirect

NetDirect Professional

För kunder som behöver mer komplicerad funktionalitet eller som har speciella önskemål har vi tagit fram NetDirect Professional, ett koncept som bygger på vanliga NetDirect, men som erbjuder ett större mått av flexibilitet och där vi kan möta även de största företagens behov av kapacitet vad gäller nättrafik och transaktioner.

Metod

Vi brukar rekommendera våra kunder att börja med att utvärdera vanliga NetDirect för att se hur lösningarna fungerar och därefter specificera vilken funktionalitet som önskas.

Professionell design

I NetDirect kan man förändra sin web-butik inom väldigt vida ramar. Övriga önskemål kan hanteras i NetDirect Professional. Vi samarbetar med ett antal duktiga reklambyråer som har erfarenhet av vår plattform och som kan ge er webshop en professionell design.

Server konfiguration

Tack vare att NetDirect bygger på linux kan kapaciteten skalas upp i flera omgångar. Rent teoretiskt finns ingen övre gräns, men har man oerhört stort kapacitetsbehov finns alltid möjligheten att dela upp driften i separata anläggningar lokaliserade på flera kontinenter. Tekniken är densamma som används i mobiltelefonsystem eller banksystem, vilket borgar för en stabil effektiv lösning.

Fraktlösningar

Det är möjligt att anpassa fraktmetoderna på många olika sätt. Bland annat kan man koppla frakthanteringen till leverantörers system och på det sättet följa paketets väg direkt i webbutiken.

Rapportering

Vid större installationer med mer omfattande transaktionsvolymer blir rapportfunktionerna allt viktigare. I NetDirect genereras rapporter för försäljningsvolym och lagerinformation med mera. Mera komplicerade rapporter kan genereras i NetDirect Professional helt automatiskt.

Integration med affärssystem

NetDirect kan kopplas samman med de flesta typer av affärs- och ekonomisystem för att möjliggöra en snabb och smidig hantering av beställningar, leveranser och lagerhållning.

Serverpark / Drift

Vanligen rekommenderar vi våra kunder att låta driften av serverparken skötas av Netviking eftersom det förbättrar våra möjligheter att ingripa snabbt om det skulle krävas. Om ni önskar sköta driften själva erbjuder vi ett service-avtal för buggfixar och utbildning av driftpersonalen.

Välkommen att höra av er med era önskemål till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar, du måste ha Javascript aktiverat för att visa den .


Senast uppdaterad 2009-11-11 10:38
 
Copyright © 2012 Netviking AB, Ideon Science Park, Ole Römers väg 12, 223 70 Lund, Sweden