NetDirect är en sökmotoroptimerad webshop
Optimerad för sökmotorerna PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2009-11-11 09:11

NetDirect

NetDirect är optimerad för sökmotorerna

Ett av de bästa sätten att hitta nya kunder just nu är via sökmotorer. På ett år görs över 50 miljarder sökningar och majoriteten av dem gäller köp och produktinformation. Detta betyder at din placering hos Google och övriga sökmotorer kan få avgörande betydelse för din försäljning.


Den tekniska plattformen betyder mycket för att få en bra placering. Google och övriga sökmotorer förbättrar hela tiden sina algoritmer för att värdera innehåll och det gäller att hänga med i utvecklingen. Med NetDirect får du en webshop som är sökmotoroptimerad från grunden.

Vår plattform garanterar att du får så bra sökvägar som möjligt för alla dina produkter. Varje kategori och produkt i din butik får dessutom unika nyckelord och titlar. Har du flera språk i din butik så stöds även detta fullt ut i sökmotoroptimeringen.

NetDirects sökmotoroptimering innebär fler besökare till din webshop via sökmotorerna och därmed fler nya kunder till lägre marknadsföringskostnad.

  • URL:er i klartext för alla sidor.
  • Automatiskt genererade sidtitlar.
  • Automatiskt genererad sitemap.
  • SEO-vänligt kundgenererat innehåll.


Varför måste jag tänka på detta?

De flesta av dina nya kunder kommer att hitta dig via sökmotorerna. Många av dina befintliga kunder som har glömt din exakta web-adress kommer också att använda sökmotor.

Dessutom är det så att en kund som kommer via söksida har större värde än en som kommer via ett banner.


Hur fungerar sökmotorer?

Det är ingen som vet exakt hu algoritmerna är uppbyggda. Men Google uppmuntrar bland annat till enkelhet. Till exempel att adressen till en produkt går att läsa i klartext och att de inte innehåller en massa specialtecken och koder. En annan viktig faktor är att din webshop är byggd på en plattform som stödjer den senaste HTML-standarden.


Prova NetDirect kostnadsfritt under 10 dagar utan förpliktelser


Senast uppdaterad 2009-11-25 10:02
 
Copyright © 2012 Netviking AB, Ideon Science Park, Ole Römers väg 12, 223 70 Lund, Sweden