NetFusion - För internetbaserad marknadsföring
Internet marknadsföring PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2009-10-04 13:19

Introduktion

NetFusion är en helt ny metod för digital marknadsföring. I stället för att enbart läsa om en produkt och se bilder gör NetFusion det möjligt att modifiera produkten i realtid och undersöka olika alternativ. Ett enkelt exempel finns på denna sida. På detta sätt kan man behålla användarens intresse längre och ökar sannolikheten för ett köp. Tidigare har denna typ av applikationer krävt stora investeringar, men med hjälp av NetFusion blir det möjligt att använda 3D-grafik i ett bredare perspektiv.

NetFusion kan med fördel även förenkla informationsflödet internt på företaget med hjälp av 3D representationer, som gör det enkelt att se hur olika parametrar påverkar. NetFusion kan på ett okomplicerat sätt integreras med de flesta informationssystem. Allt som behövs är en web-länk.


Fördelar

NetFusion använder modern grafikhårdvara och i kombination med den effektiva minneshanteringen blir det möjligt att generera små kompakta applikationer med väldigt hög prestanda. Det är otroligt enkelt att använda NetFusion. Endast en länk behöver läggas till. Applikationerna distribueras via nätet och kan användas på praktiskt taget alla hårdvaruplattformar (Windows, Mac och linux). Uppdateringar sker helt automatiskt och man behöver aldrig hantera filer manuellt. NetFusion är optimerad för att generera små applikationer, vilket ger kort nedladdningstid.

Exempel

Nedan följer ett antal exempel med tillämpning i marknadsföring.

Småhus

NetFusion kan användas för att bygga kraftfulla 3D-verktyg för kundanpassning av småhus. Man kan då studera husmodeller på ett mycket bättre sätt jämfört med en katalog. De olika möjliga val som finns åskådliggörs på ett mycket tydligt sätt. Se gärna exemplet ovan.

Smycken

Att erbjuda valmöjligheter och att låta kunden delta i designprocessen blir allt viktigare. Smycken kan designas av kunden själv med hjälp av NetFusion. I exemplet nedan kan metall och typ av ädelsten väljas. Man kan på ett enkelt sätt se hur resultatet blir. Metoden kan även användas för mer komplicerade modeller.Kläder

I takt med att transporter blir allt snabbare och billigare kommer det att bli allt vanligare med skräddarsydda alternativ. Nedan demonstreras ett exempel för kläder. Man kan i detta fall välja färg på kostymer och skjortor. Med snabb interaktion kan man öka nyfikenheten hos kunden och på det sättet göra det roligare och mer intressant att handla. Det ökar också sannolikheten att kunden blir nöjd.

Bilar

Bilar och övriga fordon kan snabbt och enkelt konfigureras i en NetFusion applikation. Man kan på ett enkelt sätt välja mellan olika färg-alternativ, fälgar och inredningsmöjligheter. Som resultat får man ut en 3D representation av parameteruppsättningen i kombinationer med prisuppgift och leveransinformation. Se gärna följande sida.

Badrum

Badrumsplanering går enkelt och okomplicerat med NetFusion. Den resulterande applikationen blir snabb och kommer att innehålla alla möjliga inredningsalternativ. En stor fördel är att pris och leveranstid kommer upp direkt i fönstret. Se gärna demonstrationen ovan.

Senast uppdaterad 2009-10-17 16:45
 
Copyright © 2012 Netviking AB, Ideon Science Park, Ole Römers väg 12, 223 70 Lund, Sweden