NetFusion - En effektiv plattform för medicinsk visualisering
Medicinsk Visualisering PDF Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Administrator   
2009-10-04 13:20

Introduktion

Den tekniska utvecklingen har revolutionerat sjukvården och skiktröntgensystem producerar allt större och mer detaljerade dataset. När det gäller program och verktyg för att analysera och bearbeta data finns det fortfarande utrymme för förbättringar. Tidigare har specialutrustning krävts, men nu börjar det bli allt mer intressant att använda vanliga datorer och kanske till och med mobiltelefoner för att studera bilderna.

NetFusion är en teknik som gör detta möjligt. Med NetFusion är det enkelt att bygga system för att hantera patientdata via nätet. Med denna teknik som grund skulle man kunna utveckla nätbaserade system som möjliggör effektiv samverkan i tid och rum mellan olika regioner, länder och världsdelar.

Fördelar

NetFusion finns för Windows, Mac, linux och även många UNIX-varianter. Man kan på ett enkelt sätt utveckla lättanvända applikationer och verktyg för olika ändamål. Tekniken är helt nätbaserad och kräver inga program som ska installeras eller uppdateras.Senast uppdaterad 2009-10-17 16:51
 
Copyright © 2012 Netviking AB, Ideon Science Park, Ole Römers väg 12, 223 70 Lund, Sweden